Kongen befaler…!

Publisert: 11. november 2010 i Ukategorisert

Det er mange ting jeg kunne finne på å skrive om i dag gitt….

For det første, som tittelen sier, er det mat ved kongens bord i dag. De norske biskopene har sin årlige Bispemiddag (nei de serverer ikke Småbispan!!) på slottet i dag. Det skal vel, tradisjonen tro fortæres jesu blod og legeme i mengder, oppi all homohetsen og de andre snuskeriene som kirkene bedriver….Det er vel kanskje mest de katolske, men jeg tviler ikke på at de protestantiske brødrene har like mange lik i skapet eller svin på skogen… Det at jeg i det hele tatt kom på tanken om å blogge om det, var Loven&co`s lille tulleteater i Morgenklubbens sending i dag. Forøvrig en forglemmelig PAraodi av Loven der, som ikke helt kom til sin rett pga. Geir og Henriettes tjattring…men arti læll!
I alle fall…..kirken og deres ansatte driver jo med så mye merkelige ting om dagen, at det kunne vel være sin plass at Kongen, som kirkens overhode, satte bispeskapet litt på plass…Altså Kongen befaler!! gi dem inn så blod og legeme skvetter…så kan de kanskje bli stuerene de også….

For det er ivhertfall stuene til Kongen. Det skal sies. Jeg var der i en mottagelse for ikke lenge siden, med hele kostebinderiet tilstede, og jaggu skinte det av det meste gitt….Som rullestolbruker gikk det jo selvfølgelig ikke an å ankomme gjennom hoveddøren der heller…i likhet med de fleste andre offentlige anliggender i dette kongeriket, – så vi som
rul(l)et oss inn i bygget fikk også se baksidens medalje….like blank og fin som forsiden var den ;O) . Håndtrykk av hele Haralds-slekta (ja, jeg har både voktet signing og lovet troskap til Harald R. i min tid som soldat….), tannpirkermat, og hele idrettsfiffen (de fra OL og paralympics vel og merke) samlet, alt på en liten kveldstime….
Langt å reise for så lite, men invitasjon på stivt, kremgult papir med kongens våpenskjold får en vel ikke så mange ganger, så det var bare å ut å fly det! Arti læll…!

Men nok om Kongen. Jeg er mer opptatt av å være konge i eget liv,  så inntil nye interesant ting skjer…So long!

GA

Reklamer

Det er stengt for kommentarer.