Tveegget sverd….

Publisert: 14. november 2010 i Idrett, samfunn

Det e nå skit med dem der handelstandsdagan….!
Og da snakker jeg om dagen i dag f.eks…..eller alle andre dager som er funnet opp for å øke inntjeninga til handelstanden. Farsdag/morsdag har jeg aldri skjønt. Ikke hadde jeg noe glede av det i år heller….hvem var først oppe sa du?? ;o) I samme gata ligger Halloween, Valentines og alt som generelt er skapt for handelstandens skyld: sesongbetonte og importerte «helligdager»!

Men så var det det med gleden hos barna da….ikke at jeg fikk servert frokost og gave på senga (hater å spise i senga!), men litjpia prøvd no å lage et kort te frokost, og vart ørlite skuffa når hu skjønt at dagen va i dag og ikke i morra…. hun skulle jo lage frokost og kaffe.
Halloween er jo samme nightmare. Akkurat som ungene ikke får nok søtsaker ellers, så skal vi fore dem opp en sein kveld med sukker så det tyter ut gjennom ørene. Nei samma kan det være! Bare jeg slipper billigst mulig unna…..

Det var forresten et annet paradoks i dag: Jeg måtte være hjemme med barna for kjerringa skulle spille curling!…- det er vel strengt tatt jeg som  er idrettsutøveren her i huset.  Vel hadde jeg fått vært på kjelkehockeytrening først (som trener, altså ikke mye til fysisk utskeielse!), men måtte da altså ta repern med barna i bilen og dra hjem til leggings.  Det kan jo bli en liten utfordring med en 4 mnd gammel gutt som stort sett er vant til at mor i huset er der med puppen ved sengetid. Gjett om han prøvde å teste ut hvor høyt og lenge han måtte hyle før mor kom……men der gjorde ikke mor….så  det ble litt hiksting i søvn ja…
Mor er nemlig selvoppnevnt manager for et ytterst lokalt tilskudd i firmaserien i curling i Trondheim: Tanem Rock Throwers. Altså en gjeng naboer her vi bor som har kastet seg ut i idrettslivets gleder. Kun kamper, ingen trening!

For å komme tilbake til  poenget med tveegget sverd…..det er jo supert at de aktiverer seg (les kona), men det var vel ikke helt dette jeg tenkte da jeg foreslo at de skulle hive seg med…;o) Men arti e det!  Curling er for alle!

Så til neste gang: See you in a curlingrink near you!

GA

Reklamer
kommentarer
  1. Marit sier:

    Ja særlig….Du stod oppførst, men konemor tok det meste av hylinga på lillemann hele natta. Men det e greit at vi itj ska la oss styr av handelstandens pusjing av helligdager, men om det itj bli frokost på senga på morsdagen e det bare å vær sikker på at æ bli sur frem te neste morsdag!!! Men vær oppmerksom det kan jo hende vi, det vil si komnemor og dine to søte små finner andre dager og måter å vise dæ at vi sett pris på dæ, at vi synes du e den beste pappaen i verden!!!