Scenerulling på NOA konferanse » Funkibator

Scenerulling på NOA konferanse » Funkibator.

Det er flere ting som er sikkert:
– Driftige mennesker deler sin kunnskap
– Gode ordtak skapes stadig
– positive mennesker sprer positiv energi

 

Min navnebror uten grenser sitt tiltak Funkibator er ett glimrende eksempel. Både på motivasjon, lyst og vilje til sysselsetting og ikke minst på å se mulighetene i seg selv. Å bruke seg selv for å hjelpe andre…verden hadde nok blitt et adskillig bedre sted å oppholde seg hvis flere hadde tenkt slik.
For ikke å nevne Tare Teksums egenkomponerte ordtak ifm. konferansen: «hvorfor sitte inne når alt håp er ute!!» En høyst humoristisk vri på det å se sine egne muligheter istedet for å gro fast inne i sin egen sofa.

Tusen takk for den Tare, håper du ikke har noe i mot at jeg også bruker den i foredragssammenhenger. Den ga meg i hvertfall mot og lyst til å takke ja til et oppdrag kommende uke.

Å bli offer for Christine Kohts påfunn kan  jo bli både en glede og belastning for alle og enhver, alt avhengig av humoristisk sans. Å ta den på strak arm er jo en utfordring i seg selv, og jeg vil tro opplevelsens surrealisme skaper mang en lattertåre.  Håper du er like vel bevart i etterkant Herr Hageland. ;O)

UP and GO!

FlickGeir

%d bloggere like this: