Chevy og Livets tilfeldigheter …

Publisert: 22. november 2010 i Idrett, Mestring, personlig

Facebook | Livets tilfeldigheter – Del 1.

Folkens…dere som kjenner meg og vet hva jeg står for….. og dere som ikke kjenner meg men som likevel vet hvem jeg er… og for dere som tror på livets muligheter, takknemligheten for livet og troen på at alt er mulig…

– ovennevnte link er verdt minuttene det tar å lese, og verdt noen minutter å reflektere over etterpå!

Jeg skriver Chevy i stedet for Kjell Vidar, for det er det jeg  kjenner han best som.  Chevy og jeg har spilt kjelkehockey sammen i flere år tidligere, vært på mange turer sammen i embeds medfør (altså som idrettsutøvere med flagget på brystet), og hatt mye morro sammen på både turer og samlinger…..
– og DET har jeg lært:  Chevy er en bra kar. Selv om humoren til tider kan virke brutal og vulgær ;o), så har han  holdninger, rettferdighet og pågangsmot det står respekt av.

Å huske på den mannen, så lenge etterpå, for noe så enkelt som en setning, en konklusjon, på livets enkelhet og brutalitet, og i tillegg huske å takke for det….RESPEKT!
Takk for at du minner meg på akkurat det Chevy!

Som en påminnelse:
I morra er det MOT til å glede-dagen, i regi av nettopp MOT.
Så dette blir på  en måte mitt første bidrag til dette; ved å skjenke Chevy dagens blogg som takk for påminnelsen, og håper at det gleder nettopp deg, og at mange andre kan f å glede av å dele din historie…

So Long, …og husk å glede noen i morra…

FlickGeir

Det er stengt for kommentarer.